Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Avís Legal

Benvingut a www.coopula.cat. El present avís legal regula l’ús d’aquest lloc web.

Informació de l’empresa

            Raó social: Coopula Editorial S.L.

            NIF: B55649057

            Adreça: Av. Marquès de Montoliu 14, esc B 3

            Contacte: info@coopula.cat

            Telèfon: 66 99 301 88

Acceptació dels termes

En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes complir amb els termes i condicions establerts en aquest avís legal. Si no estàs d’acord amb aquests termes, et preguem que no facis servir aquesta pàgina web.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, com textos, gràfics, logotips, imatges i software, continguts en aquest lloc web, són propietat de Coopula Editorial S.L. o dels seus respectius propietaris amb tots els drets reservats. No estàs autoritzat a reproduir, distribuir, modificar o utilitzar aquests continguts sense el consentiment exprés per escrit dels seus titulars.

Exclusió de responsabilitat

a) Coopula Editorial S.L. no es fa responsable de la precisió, actualitat o integritat de la informació proporcionada en aquest lloc web. L’ús de la informació presentada és responsabilitat exclusiva de l’usuari.

b) Coopula Editorial S.L. no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici derivat de l’ús d’aquest lloc web o de la informació que conté. Aquesta exclusió de responsabilitat inclou els danys directes, indirectes, fortuïts, conseqüencials o sancionadors.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web o recursos proporcionats per tercers. Coopula Editorial S.L. no té cap control sobre aquests llocs o recursos externs i no es fa responsable de la seva disponibilitat, contingut, publicitat o qualsevol altre aspecte relacionat.

Protecció de dades personals

COOPULA EDITORIAL SL és una societat inscrita al registre mercantil de Tarragona, tomo 2625 de la secció de societats, foli 189 full T42877, inscripció 1a. COOPULA EDITORIAL SL. posa en el seu coneixement que disposa d’un fitxer amb dades de caràcter personal anomenat CLIENTS, la seva finalitat és la gestió administrativa i comptable de clients, proveïdors, distribuïdors, representatnts i agents de la entitat.

Inscribint la seva adreça de correu electrònic a la pàgina coopula.cat, accepta la creació d’un perfil d’usuari per aquesta mateixa pàgina. La seva adreça de correu electrònic s’utilitzarà per crear un compte d’usuari a la pàgina web coopula.cat, permetent-li així la descàrrega gratuïta dels continguts que així ho indiquin. La seva adreça de correu electrònic també podrà ser utilitzada amb la finalitat d’informar-lo de l’activitat duta a terme per Coopula Editorial S.L., especialment de les novetats editorials i discogràfiques.

També podrà ser utilitzat per informar-lo d’esdeveniments vinculats amb els autors i intèrprets d’aquestes edicions.
En tot cas, vostè té dret a exercir el seu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació a l’emmagatzament d’aquestes dades dirigint-se per escrit a l’adreça de correu electrònic info@coopula.cat.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest avís legal es regeix i interpreta de conformitat amb les lleis de l’Estat Espanyol. Qualsevol controvèrsia derivada de l’ús d’aquest lloc web serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Tarragona.