Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Termes i condicions

POLÍTICA DE COMPRES I DEVOLUCIONS DE PAGAMENT

Gràcies per comprar a la nostra botiga en línia. Si us plau, llegiu atentament la nostra política de compres i devolucions de pagament per comprendre els termes i condicions relacionats amb les vostres compres.

Compres

1.1. Disponibilitat dels productes: Tots els productes mostrats a www.coopula.cat estan subjectes a disponibilitat. En cas que un producte no estigui disponible després de realitzar la vostra compra, us notificarem de forma immediata i us oferirem l’opció de cancel·lar la comanda o de substituir el producte per un d’altre de similar valor.

1.2. Preus i pagaments: Tots els preus dels productes es mostren en la moneda local i inclouen els impostos aplicables. El pagament es realitzarà mitjançant les opcions de pagament disponibles al moment de la compra. Ens reservem el dret de canviar els preus dels productes en qualsevol moment sense previ avís, però això no afectarà les comandes ja acceptades i confirmades.

 

Devolucions i reembossaments

2.1. Dret de desistiment: Com a consumidor, teniu dret a desistir de la compra d’un producte en un termini de 14 dies hàbils a comptar des de la recepció del mateix. Per exercir aquest dret, caldrà notificar-nos per escrit a través del correu electrònic info@coopula.cat. Una vegada rebuda la notificació, us proporcionarem les instruccions per a la devolució del producte.

2.2. Condicions de la devolució: El producte ha de ser retornat en les seves condicions originals, sense haver estat obert ni utilitzat, i amb tots els embalatges i etiquetes originals. El cost de l’enviament de la devolució serà a càrrec del client, llevat que la devolució sigui a causa d’un error nostre o de l’estat defectuós del producte.

2.3. Reembossament: Un cop rebuda i verificada la devolució del producte, procedirem a efectuar el reembossament corresponent en un termini de 14 dies hàbils. El reembossament s’efectuarà utilitzant el mateix mètode de pagament utilitzat per la compra inicial, llevat que s’acordi expressament una altra forma de reembossament.

 

Contacte i suport

Per a qualsevol consulta o dubte sobre la nostra política de compres i devolucions de pagament, si us plau, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client mitjançant l’adreça de correu electrònic info@coopula.cat o els altres

 

Sobre www.coopula.cat

Coopula Editorial S.L. és l’empresa propietaria de la pàgina web musica.coopula.cat, i té la concessió dels drets i permisos pertinents per poder permetre la descàrrega gratuïta dels continguts que s’hi allotgen.

COOPULA EDITORIAL SL és una societat inscrita al registre mercantil de Tarragona, tomo 2625 de la secció de societats, foli 189 full T42877, inscripció 1a. COOPULA EDITORIAL SL. posa en el seu coneixement que disposa d’un fitxer amb dades de caràcter personal anomenat CLIENTS, la seva finalitat és la gestió administrativa i comptable de clients, proveïdors, distribuïdors, representatnts i agents de la entitat.

 

Sobre les seves dades

Inscribint la seva adreça de correu electrònic a la pàgina www.coopula.cat, accepta la creació d’un perfil d’usuari per aquesta mateixa pàgina. La seva adreça de correu electrònic s’utilitzarà per crear un compte d’usuari a la pàgina web musica.coopula.cat, permetent-li així la descàrrega gratuïta dels continguts que així ho indiquin.

La seva adreça de correu electrònic també podrà ser utilitzada amb la finalitat d’informar-lo de l’activitat duta a terme per Coopula Editorial S.L., especialment de les novetats editorials i discogràfiques. També podrà ser utilitzat per informar-lo d’esdeveniments vinculats amb els autors i intèrprets d’aquestes edicions.

En tot cas, vostè té dret a exercir el seu dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació a l’emmagatzament d’aquestes dades dirigint-se per escrit a l’adreça de correu electrònic info@coopula.cat.

 

Sobre el contingut audiovisual a www.coopula.cat

L’acceptació d’aquestes bases no li otorga dret a reclamar sobre el contingut disponible a la web www.coopula.cat, donat el seu caràcter de gratuïtat, i la seva utilutzació voluntaria.

Les obres contingudes en aquesta pàgina web tenen drets d’autor, i per tant es regiran per la normativa de la Llei de propietat intel·lectual. No està permesa la seva reproducció mecànica o distribució digital sense l’autorització dels seus autors/es.

La seva comunicació pública haurà de ser notificada l’entitat de gestió de drets que correspongui en cada cas.