Seikos - Viaje al centro

“Viaje al centro” és el primer disc de llarga durada de Seikos.

Aquest disc està concebut a partir d’una visió molt quotidiana però, alhora, profunda de la vida i del dia a dia. Una proposta musical que ens convida a endinsar-nos en el nostre propi món per tal de poder-nos conèixer millor fent un viatge al nostre interior, al nostre centre. Aquestes cançons parlen de tot allò que tots i totes hem sentit, pensat o viscut, sota el prisma de l’alegria i l’energia per poder-ho gaudir i veure-ho tot des d’un altre punt de vista.

Música que parla de pors, d’esperances, de tristeses, d’alegria, d’emocions fortes, de moments viscuts, de festa. Parla de persones que estimem o persones que hem estimat, parla de moments feliços, de lluitar per un mateix, d’arribar allà on un desitja. Un discurs articulat per onze cançons que passen per l’ska i el reggae, amb alguns matisos de rock o, fins i tot, d’electrònica.

El disc ha estat produït per Seikos i Ramon Figueras (trompetista de Doctor Prats), enregistrat a Can Pardaler per David Rossell i masteritzat a Mastering Mansion per Nick Litwin. El disseny gràfic ha anat a càrrec de Binomic.cat (Xabier Villafranca, Jordi Solsona, Mª del Mar López-Pinto) i Ivan de Paula i Albert Segarra s’han ocupat de la realització del videoclip i de tota la part audiovisual. +info: www.seikos.cat