Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Mark Boske

Acariciando mis cicatrices

Mark Boske - Acariciando mis cicatrices - Portada

El passat no el podem canviar, però sí acceptar i acariciar-lo

Aquest jove i prometedor artista estrena el seu EP titulat “Acariciando mis cicatrices” embarcat en un viatge per explicar-nos les seves històries a través de la seva música i convidar-nos a acceptar els nostres dolors i arxivar les nostres vivències com a part de nosaltres, estimant-les i reconeixent que el bo i el dolent ens han fet ser qui som i arribar fins on som.

Aquests moments de Mark Boske s’han convertit en les seves lletres i les seves melodies donen forma a qui és, què és el que sent, els seus somnis i ideals.

Ens diu: “El passat no el podem canviar, però sí acceptar i acariciar-lo” per sanar i seguir endavant en el nostre viatge, en la carretera que triem, i jo estic aquí amb la meva música per acompanyar-te.

Els singles s’han anat presentant un a un i han tingut una gran acollida a les plataformes musicals i en els concerts d’estiu on ha participat en Mark, i aquest proper divendres 20 d’octubre serà el llançament de l’EP complet.

En Mark és un músic i compositor molt talentós, al qual li augurem una gran projecció musical en l’àmbit local i nacional. Us convidem a escoltar-lo i seguir de prop la seva carrera, ja que estem segurs que podem esperar grans coses d’ell. Aquest és només el començament!

Concerts

Propers concerts

Més sobre Roba Estesa

Ohorea (Orgull)

Roba Estesa Ohorea (Orgull) Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Desglaç

Roba Estesa Desglaç Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Descalces

Roba Estesa Descalces Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces Aquest àlbum vol ser una...