Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Lasta Sanco

Elonga
Ya Ngo

Lasta Sanco - El onga ya ngo - Portada

ELONGA YA NGO – LA VICTÒRIA DE LASTA SANCO

El proper 14 de febrer Lasta Sanco estrenarà el seu primer disc, Elonga Yango (Coopula, 2020) “Elonga Ya Ngo” en Lingala significa aquesta és la nostra victòria. Lasta Sanco han aconseguit l’objectiu: transmetre la seva visió de la vida amb un estil propi, on els sintetitzadors i l’electrònica més ben
treballada es mesclen amb els sons africans que els caracteritzen.

Un treball de 10 cançons on parlen de victòries quotidianes, exilis, transformació social i respecte per la Terra, utilitzant en els textos quatre llengües diferents. La barreja de català, castellà, anglès i lingala no sorprèn quan t’endinses en l’univers dels Lasta Sanco.

Difícil de classificar en un estil musical concret, “Elonga Ya Ngo” transmet tota la força, treball i implicació de Lasta Sanco. Aquest disc mostra diferents paisatges sonors, des de cors i ritmes africans al rock progressiu, el hip-hop o disco. “Na lingui yo” és un dels talls més potents gràcies a la base Jungle i la col·laboració a la veu de Júlio Maloa (cantant de La Raíz i Nativa).

Lasta Sanco creuen fermament en la interculturalitat (per això el nom de la banda està en esperanto, la llengua universal) i ens l’exposen amb aquest nou àlbum gravat a la Bucbonera Studio (2019) i masteritzat a Abbey Road de la mà de Geoff Pesche.

Produït per Xavier Vallverdú i publicat sota el segell Coopula, Lasta Sanco ens ofereixen un viatge al seu imaginari i ens animen a participar d’un moviment de canvi contra les injustícies i per la igualtat d’oportunitats. No us deixarà indiferents.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Roba Estesa

Ohorea (Orgull)

Roba Estesa Ohorea (Orgull) Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Desglaç

Roba Estesa Desglaç Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Descalces

Roba Estesa Descalces Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces Aquest àlbum vol ser una...