Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Seikos

Estival

Seikos - Estival - Portada

S'estrena el nou disc de Seikos, la crítica i l'esperança a "Estival"

Aquest març la banda santfeliuenca ens presenta el seu segon llarga durada amb el qual pretén buscar noves sonoritats i fer un salt qualitatiu. Estival, tal com indica el seu significat literal, porta cançons estiuenques i plenes d’energia. Després d’una època de confinaments i mascaretes, Estival arriba per encarar l’estiu amb esperança i vitalitat.

“Estival” (Coopula 2022) ha estat gravat a Can Pardaler en mans d’en David Rosell. A diferència de l’anterior disc Viaje al Centro, aquesta vegada ha sigut la banda qui ha fet la producció de tot el disc. Així doncs, el grup ha apostat
per temes que s’acosten més al pop, sempre amb pinzellades de diferents estils com l’electrònica i els ritmes cubans i jamaicans.

Segons ens expliquen Seikos “El disc parla sobre la gent pròxima, del dia a dia i de la societat on vivim. Intentem fer un retrat sincer de qui som i el que volem ser. Ho fem amb una mirada crítica i esperançadora, sempre des de l’optimisme i les bones energies. Al cap i a la fi, el nostre objectiu és ser la
banda sonora de molta gent que com nosaltres gaudeix aquesta música, així les lletres estan fetes per generar empatia i sentir-se fàcilment identificat.”

Els concerts són la veritable raó de ser de Seikos així que ‘Estival’ ve acompanyat d’un directe renovat i molt potent. Segons expliquen, “la banda sempre aposta fort per les actuacions en directe i realment és a l’escenari on es mostra el vessant més intens del projecte”.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Roba Estesa

Ohorea (Orgull)

Roba Estesa Ohorea (Orgull) Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Desglaç

Roba Estesa Desglaç Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Descalces

Roba Estesa Descalces Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces Aquest àlbum vol ser una...