Coopula

logo coopula horitzontal blanc

La Cosina

Hores vinguin

La Cosina - Hores vinguin - Portada

És un disc molt arrelat al territori, amb un bon equilibri entre tradició i actualita

La Cosina presentarà el seu primer disc “Hores vinguin” el dia 14 d’abril, després d’haver estrenat amb èxit l’avançament titulat “La magrana” el passat 24 de març.
Aquest projecte el lidera Clara Colom, la que ha sigut acordionista de Roba Estesa des dels seus inicis i fins fa un parell d’anys. A més, tots els músics de la banda venen d’altres projectes (Lasta Sanco, Terra Ferma) Dídac Mariné a la bateria, Dídac Prat al baix i Joan Ferrando a la guitarra.

El disc té 13 cançons amb l’acordió diatònic com a eix central i el folk i el rock com a mitjà. En aquests moments a ningú se li escapa la similitud amb els primers discos de Roba Estesa, i és que podem veure el pes que la Clara tenia en els primers treballs tant en les composicions com amb la veu i l’acordió.

En el disc col·laboren Strombers, a Les Nits a la Plaça, Joan Reig, a Ciutat de Fum, Alidé Sans a Llaga i espardenya, Escornafolk i la viticultora Sara Pérez a Farina de Cendra. I molta altra gent que ha anat passant per l’estudi, perquè la gravació d’aquest disc ha estat una celebració per si mateixa. Entre la participació hi ha membres de Roba Estesa (Clàudia Garcia-Albea amb el violí, Neus Pagès i Alba Magrinyà amb les veus)

És un disc molt arrelat al territori, amb un bon equilibri entre tradició i actualitat.

Gravat i mescla als estudis “El Refugi” per Albert Recasens, ha estat produït per Xavier Vallverdú i masteritzat a Vacuum per Javier Roldón.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Fetitxe 13

Pàtria Riddim

Fetitxe13 Pàtria Riddim Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Pàtria

Fetitxe13 Pàtria Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Farsa

Fetitxe13 Farsa Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...