Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Sílvia Tomàs Trio

Jaulas Abiertas

Sílvia Tomás Trio - Jaulas abiertas - Portada

Sílvia Tomàs, les arrels i la complicitat en el seu darrer treball "Jaulas Abiertas"

La música de Sílvia Tomàs (Barcelona, 1990) brolla de la
urgència. La veu de la cantautora, plena d’intensitat, però dolça i sinuosa, és el canal a través del qual posa llum a les injustícies i als que foren silenciats.

“«Jaulas abiertas» és un recull de 9 cançons que van directes a les entranyes, una mirada radical enfocada en la gàbia en la qual vivim, real i metafòrica, una garjola tan ben condicionada que fa por d’obrir per volar lliure…” explica Sílvia Tomàs.

En les seves cançons, d’arrels populars i íntimes, ressonen les
veus de Violeta Parra i Chavela Vargas i el llegat poètic de Silvio Rodríguez. Porta pràcticament tota la vida cantant, fet que es confirma amb la seva total presència a l’escenari on cada concert és un esdeveniment únic.

Acompanyada del pianista Guillem Boada i el guitarrista Mateo Martínez, funden el 2014 Sílvia Tomàs Trio. La seva complicitat personal es transmet a l’escenari, fusionant estils i llengües, fent de les seves cançons una manera d’integrar la diferència i descobrir-nos semblants.

Fins avui han gravat tres discos: Decido/Decideixo (2012, Sílvia Tomàs en solitari), Desaprendiendo lo aprendido (2014) i Següent pas (2017), tots ells autoeditats. Ara segueixen el camí amb una nova aventura, aquesta vegada amb Coopula.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Roba Estesa

Ohorea (Orgull)

Roba Estesa Ohorea (Orgull) Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Desglaç

Roba Estesa Desglaç Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Descalces

Roba Estesa Descalces Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces Aquest àlbum vol ser una...