Coopula

logo coopula horitzontal blanc

La Cosina

La Magrana

La Cosina - La magrana - Portada

La Magrana, entesa com un símbol d'unió

El grup musical La Cosina, format per músics del Camp de Tarragona, acaba de publicar el seu primer
Single, “La Magrana”. La cançó és una explosió de ritme i energia, una barreja de música folk festiva i
rock alternatiu que no deixa a ningú indiferent.

La lletra de “La Magrana” és una oda a la comunitat, una crida a la unió i a la solidaritat entre les persones que comparteixen un mateix entorn. La cançó ha estat escrita per Clara Colom, líder del grup i ex-membre del grup Roba Estesa, i transmet un missatge positiu i ple de vida que busca connectar amb l’esperit festiu i alegre de la gent. “La Magrana, entesa com un símbol d’unió, és una cançó que reivindica la comunitat com a eina de recolzament i solidaritat entre les membres d’un entorn concret. Un cant a les festes de poble, un cant a posar a les persones més grans de la comunitat al centre, un cant que incita a ballar amb les persones que t’envolten i estimes. En definitiva, si pensem que cada una de naltros som una llavoreta que juntes formem una magrana de ben segur que li trobarem la sal a la vida!”, ha explicat Clara Colom sobre el missatge de la cançó.

La música de La Cosina destaca per la seva originalitat i el seu tarannà únic, que combina la música tradicional catalana amb ritmes i sonoritats del rock i altres estils contemporanis. El grup està liderat per Clara Colom, qui ha trobat en aquest projecte una plataforma per a la seva creativitat i expressió artística.

La seva trajectòria musical és extensa i variada, i ha participat en nombrosos projectes musicals a Catalunya i arreu del món. “Estem molt emocionats de poder presentar ‘La Magrana’ al món. És una cançó que representa el nostre esperit com a grup i la nostra passió per la música. Esperem que la gent la gaudi i que els convidi a ballar i celebrar la vida!”, ha comentat Clara Colom sobre la publicació del Single.

“La Magrana” ja està disponible en les plataformes digitals de música i també es pot escoltar a través del canal de YouTube de La Cosina. El grup ja està treballant en el seu següent projecte musical i preparant- se per a una gira de concerts que portarà la seva música i el seu missatge de festa i unió a diferents escenaris i públics.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Fetitxe 13

Pàtria Riddim

Fetitxe13 Pàtria Riddim Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Pàtria

Fetitxe13 Pàtria Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Farsa

Fetitxe13 Farsa Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...