Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Fetitxe13

Quan vam creure en nosaltre ...

Fetitxe13 - Quan vam creure en nosaltres - Portada

Fetitxe 13 publica “Quan vam creure en nosaltres”, una cançó en homenatge al referèndum de l’1-O

El raper reusenc Fetitxe 13 publica el proper 1 d’octubre la cançó “Quan vam creure en nosaltres”. Es tracta del segon single d’una sèrie de composicions que, publicant-se mes a
mes, completaran el seu proper LP. 

“Quan vam creure en nosaltres” apareix acompanyada d’un emotiu lyric video que pretén rendir homenatge a les persones que, de manera anònima i empeses per l’afany de poder decidir, van organitzar-se per fer possible el referèndum de l’1-O del 2017. Es tracta d’un treball audiovisual realitzat en col·laboració entre el dissenyador Milvietnams i la productora Impro Productions.

El segell Coopula és l’encarregat del seu llançament, així com de la seva producció.  El single,enregistrat i mesclat a l’estudi Wood Wave i masteritzat a Ultramarinos Mastering, ha comptat per la seva composició amb alguns dels antics músics dels grups Bongo Botrako i Cheslong Kings.

La cançó va ser parcialment utilitzada per la campanya de les passades eleccions municipals de la CUP de Reus, però havia romangut inèdita fins a dia d’avui. A banda de parlar de l’1-O,
denuncia també la incompatibilitat del sistema capitalistaamb el  desenvolupament d’una vida digna i es mostra molt crítica amb la submissió de la democràcia als interessos econòmics, la corrupció política, la privatització de la sanitat pública, la precarietat en l’educació, les pensions irrisòries a la gent gran, els assassinats masclistes, la manipulació informativa, entre d’altres qüestions.

“Quan vam creure en nosaltres” és una crida a la mobilització del cantant Fetitxe 13 que, a banda de la seva activitat artística, treballa en la difusió de valors de no disciminació i en el foment de l’esperit crític als centres educatius de Catalunya a través del rap, com a membre actiu de la cooperativa Versembrant.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Fetitxe 13

Pàtria Riddim

Fetitxe13 Pàtria Riddim Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Pàtria

Fetitxe13 Pàtria Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...

Farsa

Fetitxe13 Farsa Veure tot sobre l'artista Concerts Propers concerts...