Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Canciones De Nadie

Con qué nube me tengo que pelear

Canciones de Nadie - Con que nube me tengo que pelear - Portada

Canciones de Nadie,presenta el seu nou senzill "Con qué nube me tengo que pelear?", una cançó que s'uneix a la seva discografia com un nou èxit musical.

Con qué nube me tengo que pelear? és una cançó amb una lletra profunda i una melodia envoltadora, que combina elements de rock i pop amb la personalitat de la veu de Laura, aconseguint un so únic i diferent.

Aquest senzill, produït per Coopula, és una nova mostra de la capacitat creativa de Canciones de Nadie, que amb cada nou treball, aconsegueix sorprendre i emocionar als seus fans. La seva lletra parla de les dificultats de la vida, les lluites personals i la necessitat de trobar la pau interior per superar els obstacles.

Canciones de Nadie, amb una trajectòria musical que s’ha anat consolidant al llarg dels anys, aconsegueix amb aquesta nova cançó, captivar novament als seus seguidors, i ampliar el seu públic amb aquesta fusió de ritmes i melodies.
“Con qué nube me tengo que pelear?” ja es troba disponible en totes les plataformes digitals i promet convertir-se en un dels èxits més destacats del panorama musical actual.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Canciones de Nadie

En los momentos buenos

Canciones De Nadie En los momentos buenos Melodías cautivadoras El grupo musical Canciones de Nadie...

Con qué nube me tengo que pelear

Canciones De Nadie Con qué nube me tengo que pelear Canciones de Nadie,presenta el seu nou senzill...

Moments inoportuns

Canciones De Nadie Moments inoportuns “Moments inoportuns” es el primer single del disco...