Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Mass IsLike

Tiempo

Mass IsLike - Tiempo - Portada

Mass Islike, presenta de la mano de Borys Beats su primer single.

”Tiempo” serà el primer senzill d’avançament i serveix de presentació del seu àlbum debut més que esperat ”Amanecer a Tiempo”, previst per a principis d’estiu. Després de més de 20 anys de trajectòria, el cantant de Tarragona s’uneix al productor Borys Beats i, gràcies a la versatilitat de tots dos, presenten un àlbum de 10 talls amb instrumentals que recorren des del R&B del 2000, Rap, Trap fins al Dancehall o els ritmes electrònics.

 “Tiempo” és un viatge a través d’una muntanya russa d’emocions, on després de lluitar amb una època difícil i travessar un procés de dol per una pèrdua, l’artista decideix narrar tot el seu procés de canvi. Des de l’estar en el més baix, fins a intentar controlar la seva ansietat, per aconseguir sortir de nou a flot. “Temps” ens convida a la reflexió sobre la gestió de les nostres emocions (sobretot en aquests moments delicats), on els pensaments intrusius i els records s’intensifiquen.

 El missatge, tot i ser narrat en primera persona, és clar i concís: És en aquests moments de baix estat d’ànim on un mateix pot arribar a ser el seu millor aliat, i a través de l’autoanàlisi, conèixer-se millor, i així poder aconseguir una transformació. A vegades, donar-nos ànims a nosaltres mateixos se’ns oblida. “Temps” és un toc d’atenció per adonar-nos del que realment valorem. I si a més tenim sort d’estar ben envoltats durant aquest camí, el procés pot ser més suportable i còmode.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Mass Islike

Tiempo

Mass IsLike Tiempo Mass Islike, presenta de la mano de Borys Beats su primer single...