Lasta Sanco – Elonga Ya Ngo (CD)

12,00  iva inclòs

Primer disc de llarga durada del grup cerverí Lasta Sanco. “Elonga ya ngo” (Coopula, 2020) és un treball de 10 temes en català, lingala, castellà i anglès. Format CD, inclou les lletres de les cançons.

SKU: CR20002-16 Categories: , , Etiquetes: , , , , ,

Descripció

“Elonga Ya Ngo” que sifnifica la nostra victòria en Lingala és un treball de 10 temes on hi podem sentir des dels sons africans més purs a l’electrònica més ben treballada. Lasta Sanco ens ofereixen un viatge al seu imaginari i ens animen a participar d’un moviment de canvi contra les injustícies i per la igualtat d’oportunitats.

Un disc potent, difícil de catalogar en un estil musical concret, transmet tota la força, treball i implicació de la banda a molts nivells. Aquest LP ens endisa en ambients sonors diversos, des dels cors i la percussió africanes al rock progressiu amb tastos de drum and bass o disco. Lasta Sanco creuen fermament en la interculturalitat (per això el nom de la banda està en esperanto, la llengua universal) i ens l’exposen amb aquest nou àlbum gravat a la Bucbonera Studio (2019) i masteritzat a Abbey Road de la mà de Geoff Pesche i produït per Xavier Vallverdú.

Tracklist

  1. Eza Tango
  2. Elonga Ya Ngo
  3. Salté
  4. Silenci
  5. La Maquinaria
  6. Na Lingui Yo
  7. Aquí No Hay Miedo
  8. Voy Llorando
  9. Tonight
  10. Quiero Cantar

Informació addicional

Pes 0,08 kg
Dimensions 12 × 12 × 3 cm