Coopula

logo coopula horitzontal blanc

The Goliards Collective

Reggae Suau

The Goliards Collective - Reggae Suau - Portada

Els Goliards enceten una nova etapa

Els Goliards enceten una nova etapa, després de diversos anys fent arranjaments de temes clàssics de diferents gèneres passats pel sedàs jamaicà, deixen enrere aquesta etapa amb un nou treball, Reggae Suau (Coopula, 2024), cançons originals en català, en un context musical que passa pels grans gèneres de la música jamaicana de segona meitat de segle XX, com són el Rocksteady del tema Llum o Tell Me Why, el Reggae clàssic de L’espera, el Dancehall del track Balla-li’l Sound, com no podia faltar l’Ska dels temes Rude Boys Rude Girls i Què és el que tens? A més a més de dos Dubs versions de la mà de Lone Ark (Roberto Sánchez). 

Tot això ha comptat amb col·laboracions de luxe com són el mateix Lone Ark també a la mescla, però també han participat artistes que s’estan fent un bon lloc a l’escena jamaicana del nostre país com són Cookah P o les Testarudes.

D’altra banda, cal remarcar el fet que el procès de gravació ha sigut enregistrat de forma analògica als estudis del Dr. Dubwiser, recuperant la sonoritat i l’artesania de l’enregistrament en cinta com es feia als anys 60 i 70. 

D’aquesta manera, els Goliards desafien els temps moderns on tot ha de ser immediat i ràpid. Reggae Suau és el resultat de fer les coses amb més calma i de trobar la sonoritat idònia per transmetre aquesta serenitat i placidesa.

Concerts

Propers concerts

Més sobre The Goliards Collective

Reggae Suau

The Goliards Collective Reggae Suau Els Goliards enceten una nova etapa Els Goliards enceten una...

Què és el que tens?

The Goliards Collective Què és el que tens? Presentan un segundo single The Goliards Collective...

Tell Me Why

The Goliards Collective Tell Me Why Tornant als anys 70 Tornant als anys 70, The Goliards Collective...