Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Svetlana

M'has Matat!

Svetlana - M'has Matat! - Portada

Svetlana publica una col·laboració amb Caldo:

Caldo Pop és un projecte nascut amb un ipad i uns auriculars durant la quarentena del 2020. Va començar fent versions en català d’artistes com Bad Bunny amb “Si Veig la Teva Mare”, fins que a finals del mateix any va llençar el seu primer EP de cançons originals “Estiu Mediocre”. Des de llavors, la combinació de cançons originals, versions, barreges i col·laboracions han anat creant l’univers de Caldo, ple de color, humor i pop desenfadat. Amb referents com Taylor Swift i Carly Rae Jepsen, Caldo explora les possibilitats del pop electrònic casolà parlant de temes com fer-se gran, l’amor/desamor o l’autosabotatge.

Fa temps que es seguien la pista i volien fer alguna cosa juntes. Tot va començar amb un missatge directe del Caldo: “us molaria fer una cançó junts algun dia?”. Així que, sense dubtar-ho, un primer d’agost es van trobar totes tres a un bar del pg. de Sant Joan i van acordar tirar endavant una colabo.

Des del primer moment van tenir clar que fusionarien els seus estils de música, disco i electropop, amb sintetizadors i arpegiadors protagonitzant el so electrònic, i lletres que parlen sobre la seva vivència de l’amor i del sexe. Aquest cop, volien investigar sobre el concepte de la “petite mort”, segons la Viquipèdia, “la sensació posterior a l’orgasme semblant a la mort”. D’aquí neix la idea del single “M’has Matat!”, quan algú és capaç de matar-te de tan que t’agrada, de la sensació de gaudi tan intensa i forta que és capaç de provocar-te. I tot en una pista de ball, a ritme de Caldo i Svetlana. El nou single ve acompanyat d’un videoclip en forma de “video lyrics” pensat i creat pel mateix Caldo.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Svetlana

Marrana

El duet barceloní perdrà la virginitat aquest març del 2024, quan donarà a llum el seu primer àlbum...

Svetlana ha presentat el nou show pel “Marrana World Tour” amb un SOLD-OUT a Razzmatazz

El duet de poblenou ha fet Soldout amb el concert de presentació del disc Marrana a la Sala...

Svetlana escalfa l’ambient per l’arribada del seu primer disc: “Marrana”

Svetlana no pot parar de publicar nous temes i ho fa reeditant la col·laboració de “super lesbiana”...