Coopula

logo coopula horitzontal blanc

Projecte Infinit

X

Projecte Infinit - X - Portada

un camí totalment improvisat

Projecte Infinit és l’ara i l’aquí, és creació crua i nua, al descobert, sense premisses establertes, sense normes, deixar que passi, traslladar-se a un camí totalment improvisat envers les interminables possibilitats de la música i la paraula.

Cap concert és igual, perquè aprofiten l’energia de l’espai i de les persones que hi ha en aquell moment per crear un petit oasi.

És en aquest camí on Oriol Sauleda, joglar, poeta i experimentador, caracteritzat per la seva poesia improvisada i Xavier Vallverdú polifacètic teclista de Bongo Botrako, creador del joc Cap de Colla i fundador de Coopula Editorial, es troben.

Després de deu anys d’actuacions de petit format i sense fer-ne promoció, han decidit fer un pas endavant i enregistrar el seu projecte a La Bucbonera (Caldes de Montbui). El passat 14 de febrer van encadenar 3 sessions que ara s’han convertit en un vinil de dues cares, 20 minuts per cada cara publicats pràcticament sense edició.

En PUCK, un piano de paret còsmic, i un equip de 6 persones ajuntat per l’ocasió, estaran sis dies voltant per Catalunya, enfilats en una furgoneta que han batejat com a MAXS. Seran acollits en cada poble per diferents col·lectius o associacions culturals del territori (Konvent, La Clota, Mutte Cultural, Centre Quim Soler i La Petjada) i així es vol reivindicar la importància de la feina de formigueta que fan les associacions descentralitzades, per fomentar les arts als pobles.

Concerts

Propers concerts

Més sobre Projecte Infinit

X

Projecte Infinit X un camí totalment improvisat Projecte Infinit és l’ara i l’aquí, és creació crua...